
הבלוג שלנו
הקמנו את הבלוג על מנת לשתף מידע, מאמרים, עדכונים על התרבות ועל המאכלים המצריים האותנטיים כל כך.
יש לכם רעיון נושא שתרצו שנשתף לקהילה? יותר מנשמח לשמוע! שלחו לנו פניה באמצעות המייל בעמוד צור קשר או בלחיצה כאן.
אנו מקווים שתהנו מהתכנים ומאחלים לכם קריאה נעימה.


50 עובדות שידעתם (או שלא) על צמח המלוחיה. בחנו את עצמכם >>
עם ההיסטוריה העשירה, המשמעות התרבותית והטבע הרב-תכליתי שלה, המלוחיה סיקרנה בלוטות טעם וריתקה את חובבי האוכל במשך מאות שנים – הנה 50 עובדות שאספנו.


על ההיסטוריה של צמח המלוחיה ומקורותיו
ההיסטוריה של המלוחיה עתיקה במיוחד, אך גם לפני אלפי שנים הייתה פופולרית במיוחד. חזרנו בזמן >>


כשמלוחיה ובינה מלאכותית נפגשים – 5 מתכונים מפתיעים עם מלוחיה
בינה מלאכותית ומלוחיה? ברוח התקופה, ביקשנו מהבינה המלאכותית להפתיע אותנו עם מתכונים למלוחיה והאמת? ממש הופתענו


פול מצרי – הקטניה העתיקה מתקופת האבן שהפכה למאכל הלאומי של המצרים
הפול המצרי משמש אותנו בעיקר למנות חומוס, בריא במיוחד ובעל סגולות רבות, אך כמו שהוא בריא, כך הוא מסוכן לאוכלוסיות הרגישות למאכל. בדקנו


במיה כפתורים – על הבמיה הקטנה שכובשת את המטבחים בישראל ובמזרח התיכון
במיה כפתורים היא למעשה במיה קטנה, בריאה במיוחד ובעלת שלל סגולות רבות


דואה מצרית – כל מה שרציתם לדעת על התבלין המיוחד
דואה המצרית הינה תערובת תבלינים המתאימה לשלל סוגי מאכלים ותיבולים מיוחדים. אספנו עבורכם את כל מה שרציתם לדעת על התבלין שמשדרג כל ארוחה